Dette bør du vide om ERP – systemer

2216
To kvinder og en mand kigger på en laptop

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

.

I dagens Danmark lever vi i høj grad i et digitaliseret samfund. Her er digitale løsninger blevet en integreret del af vores hverdag. Dette gælder både de private hjem og landets virksomheder. Hvis man ejer en virksomhed, er det dog især vigtigt at følge med, da man meget hurtigt kan komme bagud, hvis man ikke drager nytte af de fordele som digitale løsninger giver virksomheder. En af de digitale løsninger som virksomheder i dag kan drage stor nytte af, er ERP – systemet. Klik her for information om implementering af jeres nye ERP-system.

Hvad er et ERP – system?

ERP står for Enterprise Ressource Planning, hvilket dækker over virksomhedens forskellige ressourcer som afdelingerne hver især bidrager med. Disse dækker blandt andet over økonomi, salg, lager, produktion og indkøb. ERP – systemets formål er at samle alle disse afdelingers data i et system, så det er nemt og fordelagtigt til rådighed for alle.

Hvordan kan et ERP – system hjælpe din virksomhed?

Mange danske virksomheder spilder enormt meget tid og enormt mange penge på grund af uoverskueligt data. Hvis man effektivt skal kunne drive en virksomhed, skal man hurtigt og præcist kunne finde den nødvendige data. Dette bliver svært, hvis ens virksomhed har vokset over en vis størrelse, men stadig benytter sig af regneark. Her er ERP – systemets primære formål at effektivisere delingen af data på tværs af afdelinger, så arbejdsgangen kommer til at gå hurtigere og bedre.

Er ERP kun for større virksomheder?

Hvis du nu sidder som ejer af en mindre virksomhed og synes at denne information om ERP primært henvender sig til større virksomheder, så har du til dels ret. Mange ERP – systemer er designet til at kunne passe ind i alle virksomheder store som små, men de er dog som oftest relevante for lidt større virksomheder. Hvis man fx ejer en lille virksomhed som måske kun består af 2 – 4 ansatte, så er det begrænset hvor meget data der genereres, om man vil nok kunne nøjes med det klassiske regneark. Men når dette er sagt, så er ERP – systemet enormt fleksibelt, og man kan altså nemt designe sit system ud fra virksomhedens størrelse.