Riskogereren

2421
Ris

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvorfor en riskoger?

Hvis du som så mange andre har svært ved at koge ris, har du brug for en riskoger, det løser alle dine problemer. Man synes måske selv at man er rimelig til at lave mad, men når det kommer til at koge ris, går det knap så godt. Men det er okay, der er mange som har svært ved dette. Man skal først hælde en passende mængde ris på i gryden og så tilføre vand i den rette mængde. Mængden af vand i forhold til ris er essentiel. Det afgør om risene kan koge længe nok eller om der er for lidt vand i gryden. Men det kan også være at dine ris kommer til at koge for lang tid og derfor bliver helt bløde og grød agtige. De kan også brænde på i bunden af gryden, som gør den umulig at gøre rent bag efter.

Den perfekte ris kogning

En riskoger kan koge risene perfekt, hver gang. Du behøves ikke at stå og holde øje med gryden eller være bekymret får om du har hældt for lidt eller for meget vand i. Du behøves derudover heller ikke at være bekymret for om dine ris brænder på. Det eneste du skal tænke på er at vælge den rette størrelse riskoger til dit behov. De findes i 1,8 – 5 liter, generelt rækker en 1,8 liter riskoger ris til 6 personer og en 5 liter til ca. 20 personer. Så alt efter hvor mange der skal have mad, kan de fleste nøjes med en 3 liters riskoger.

Ud over at koge ris

Ud over tilberedning af ris, kan en riskoger også tilberede grønsager, med en damp funktion. Dette sørger for at alle de næringsstoffer som er i grønsagen, ikke går tabt, som de ellers ville gøre ved normal tilberedning. Riskogere er nemme at bruge og derfor kan det være en god investering til dit køkken, så kan din madlavning blive fejlfri. I hvert fald hvad ris kogning angår.