Din seng er vigtig for din sundhed

540

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste ved, hvor vigtigt det er med en god nats søvn for at kunne yde sit bedste om dagen. Når vi sover, får hjernen ro til at bearbejde alle de indtryk og den information, den har fået i løbet af dagen. Kroppen og hjernen restituerer om natten, og det er en vigtig proces for at give plads til en ny dag i et højt tempo.

Sengen er vigtig for en god nats søvn

Vi kender nok alle rådene til at få en bedre søvn. Vi skal gå i seng i ordentlig tid, vi skal undgå skærm den sidste time inden sengetid og holde os fra alkohol og koffeinholdige drikke. Det er ikke altid nemt at overholde alle de gode råd i en travl hverdag. Men et godt sted at starte kunne være at investere i en rigtig god seng. En seng, som du rent faktisk ser frem til at krybe op i efter en lang dag. En seng, som er tilpasset din vægt og kropstype. En seng, som tager højde for, hvordan din krop reagerer under søvn. Nogle mennesker får det meget varmt og afgiver en masse sved løbet af natten. Andre kan næsten ikke holde varmen, når kroppen går i dvale. Alle de forskelle skal din seng tage højde for.

Det er en rigtig god ide at tage kyndige fagfolk med på råd, når du skal vælge den rette seng. Specialforhandlere har netop fokus på at vejlede dig til at finde den bedste komfort og kvalitet til din søvn.

Senge fra Auping er blandt de bedste senge på markedet. Madrasserne er bygget op om komfortzoner, der aflaster din krop. De forskellige komfortzoner giver f.eks. en ekstra god og fleksibel støtte i skulderområdet. Ydermere er der en god ventilation i madrasserne, som gør at du kan komme af med varmen om natten.