Disse aktiviteter kan du lave med dine børn indenfor

189

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er selvfølgelig mange ting at lave udenfor også, når der er sne, og det er en hyggelig tid. Men det kan også godt være, at i er enige om, at det er lidt for koldt til altid at være udenfor, og så er det også rart at vide, at i kan lave lidt forskellige aktiviteter indenfor. Det kan godt være svært at finde på nogle aktiviteter, og derfor vil vi i denne artikel give dig nogle råd til, hvad du kan finde på, når i har lyst til at lave noget hyggeligt indenfor.

Kreative projekter

I kan altid sætte gang i nogle forskellige kreative projekter. I kan printe nogle billeder ud og klippe dem for herefter at lime det sammen på et stort billede, som i kan lave sammen. Her kræver det naturligvis også, at du har alt det en printer skal bruge, så i ikke går i gang med at lave aktiviteten, men så derefter finder ud af, at i ikke engang kan få printet ud. Her kan du bruge XL toner til Brother TN2320, så er du helt sikker på, at du har det, du skal bruge for at lave dette projekt.

Et andet kreativt projekt kan også bare være at gå i gang med at male. Det kræver ikke så mange ting, og så er det spændende at se, hvad resultatet bliver af det.

Bygge en hule

I kan også gå i gang med at bygge en hule af stole, tæpper og puder. Herefter kan i sidde derinde og evt. spise frokost for at gøre brug af hulen. I kan også tage en computer eller iPad med ind i hulen for så at se en film sammen. Der er mange ting, der bliver hyggeligere inde i sådan en hule, og så er det også sjovt for jer at bygge den sammen.