Eksperimenter med nye vine i reolen

252

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis man først har fundet en håndfuld vine, man synes godt om, så har man typisk en tendens til at købe dem igen og igen uden rigtigt at få prøvet nyt af. Andre køber måske sjældent vin, men serverer gerne bare den, man har fået foræret, sidst der var noget at fejre. Begge dele er helt i orden, men der kan være noget spændende ved at opdage nye vine og få udvidet repertoiret en smule.

Vin er en kunst og noget, man virkelig kan gå op i. Men det kan godt være svært at navigere i, hvilke vine, der går godt til hvilke retter. Online kan du danne dig et overblik over, hvilke typer, der findes, og hvilke vine, der er bedst at servere til en forret, og hvilke der egner sig bedst til en steg med kartofler. Hvis du alligevel synes, det er svært at finde ud af, så kan du henvende dig for at få hjælp – medarbejderne kender alt til deres vine.

Alternative koncepter

Hvis du tør, kan du lade dig inspirere til nye vine ved at deltage i forskellige vinsmagninger, hvor du virkelig kan få åbnet øjnene for forskellige vine, du ikke har prøvet før, uanset om det så er rød- eller hvidvin, eller om du i virkeligheden er mere til rosé. Det kan også være, du gerne vil med på bølgen af interesse for portvin, der har en helt anden fyldighed og generelt bør nydes i helt andre sammenhænge.

Her er vine i alle prisklasser, så alle kan være med – uanset om du ikke så gerne vil punge alt for meget ud og bare vil have en vin, der kan tilfredsstille de fleste, eller om du går efter noget, der virkelig tager kegler og overrasker de fleste – men som deraf formentlig også befinder sig i den anden ende af skalaen prismæssigt.