En sikker trafik på den private boligvej med disse råd

162

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du bor i et boligkvarter med mange børn eller lignende, er det vigtigt, at sikkerheden er i orden. På den måde sikrer i nemlig, at der ikke sker uheld eller lignende, hvor nogen kommer til skade. Det kan dog være svært at vide, hvad man egentligt selv kan gøre, for at gøre boligvejen mere sikker – læs videre i denne guide for at finde ud af det.

Vejskilte – sådan fungerer det

Hvis der er en del trafik på boligvejen, kan det til tider være lidt utrygt, hvis man har mange børn i området. Det kan derfor være en ide med vejskilte, som kan give mere sikkerhed – det kunne for eksempel være noget som et ”legende børn” vejskilt, som gør folk opmærksomme på, at de lige skal være lidt ekstra opmærksomme og måske endda sætte farten lidt ned.

Disse vejskilte er ikke nogen, du bare må sætte op – det kræver nemlig, at du søger om tilladelse. Skilte såsom ”legende børn” skiltet er ikke nogen, der sættes op på kommunale veje – det er derfor kun ved private boligveje som jeres, hvor de bruges. Undersøg, hvordan du søger om tilladelse, og snak med naboerne om, hvordan i skal fortsætte.

Mangler du sikkerhed i butikken?

Hvis du ikke kun føler, at der mangler sikkerhed når det kommer til boligvejen, men også din butik, kan du også her finde forskellige løsninger, som vil hjælpe. Du har sikkert før set gadespejle, som bruges til overvågning i butikker.

Dette er også noget, du kan overveje at få fat i. Disse vil nemlig kunne give endnu mere sikkerhed i din butik, hvis du føler, at der mangler. med denne guide kan du altså både få mere sikkerhed på boligvejen og for dine børn, men også i din butik.