Få årstidens friske og økologiske frugt leveret til firmaet

154

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er forskellige frugter og grøntsager, der er populære afhængig af hvilken sæson og årstid, det er. Kvaliteten på frugt kan variere meget, om det er høj sommer, eller vejret er køligere. Det kan derfor være lidt en jungle at finde rundt i hvilke frugter man bør købe hvornår. På arbejdspladsen er der desuden mange forskellige meninger om hvad for noget frugt man skal have til rådighed, og om det skal være det økologiske valg. En god løsning på dette kan være et abonnement med frisk øko firmafrugt året rundt.

Tilpas jeres egne frugtkasser i genanvendelig- og miljøbevidst emballage

Et abonnement på frisk øko frugt er smart og nemt fordi det kører helt automatisk, når først man har bestilt den type frugtordning, man ønsker og synes passer til ens virksomhed. Det er muligt både at få øko firmafrugt leveret i en smart frugtkasse eller i en frugtkurv. Uanset hvilken løsning du vælger, ser det pænt og indbydende ud fordi det er kvalitetsbevidst og særligt udvalgt frugt. Det er nemt at tilpasse den enkelte levering til lige præcis jeres behov. Derudover så er emballagen genanvendelig og miljørigtig hvilket vi alle gerne vil bidrage til og støtte op om så vidt muligt.

Det sunde valg med økologisk frugt

Ved at vælge en Økologisk frugtordning til virksomhed kan I bidrage til at sætte mere fokus på miljøet og en sundere natur som vil give plads til flere vilde planter og dyr ude i det fri.

Ved at vælge økologisk undgår man, at frugten er sprøjtet med sprøjtemidler. Derfor bør man vælge det økologiske valg, hvis man vil skære ned på sprøjtemidlerne. Derudover så vil dine medarbejdere helt sikkert sætte pris på denne øko frugtordning, fordi vi mennesker generelt er mere tilbøjelige til at vælge det sunde valg, når det står på bordet foran os og er tilgængeligt.