3 sunde vaner til din arbejdsplads

447

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er ingen tvivl om, at gode og sunde vaner fører til mere energi og overskud. Det er derfor noget, der er helt essentielt på en arbejdsplads. Hvis du som leder lægger op til nogle sunde vaner og rutiner, så smitter det også af på dine medarbejdere.

Bestil en ugentlig frugtkurv

Det er nogle gange rigtig rart med en snack. Det giver lidt ny energi, og det slukker en let sult. Men der findes rigtig mange hurtige og usunde snacks. Derfor kan du f.eks. bestille en ugentlig frugtkurv, så der altid er lækker, frisk frugt til dig og dine medarbejdere.

Når der altid er frisk frugt stående fremme, så er der helt sikkert også flere, der får lyst til at spise det. Faktisk kan du få firmafrugt leveret til døren, så det altid er nemt og uden besvær.

Investér i aktivt kontorudstyr

Hvis du har medarbejdere, der stort set kun sidder ved en kontorplads i løbet af en dag, så er det en god idé at investere i noget aktivt kontorudstyr. Det er hårdt at sidde på en kontorstol foran en computer en hel dag. Men faktisk findes der kontormøbler, der er lavet sådan, at dine medarbejdere bliver aktiveret samtidig. Det gælder f.eks. en kontorstol kombineret med en motionscykel, et balancebræt m.m.

Det er en god mulighed for dine medarbejdere for at få lidt bevægelse ind i arbejdsdagen. Det giver nemlig også mere energi og overskud.

Lav en sund madordning

Det er naturligvis vigtigt at spise i løbet af en dag. Hvis du gerne vil hjælpe dine medarbejdere på vej til at huske at spise jævnligt og sundt, så kan du f.eks. lave en sund madordning. Det er nemlig flere steder muligt at bestille mad til din arbejdsplads, så der hver dag er sund og nærende mad klar til dine medarbejdere.