Forkæl dine medarbejdere med dejlige påskegaver

95

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Julen varer desværre ikke lige til påske, selvom den gamle julesang selvfølgelig siger noget andet. Faktum er nemlig, at der mellem jul og påske er nogle særdeles kedelige vintermåneder, hvor der bare ikke sker særligt meget. De fleste plejer at klare lidt op, når foråret melder sig, og det skal man naturligvis fejre. Og hvilken bedre måde at gøre det på end at forkæle dine medarbejdere med dejlige påskegaver? Det vil gøre dig til et godt bud på årets chefer – og dine medarbejdere vil garanteret blive lykkelige.

Vis dine medarbejdere, at du sætter pris på dem

En af grundene til, at det er en rigtig god idé at give dine medarbejdere påskegaver er, at du virkelig viser, at du sætter pris på dem. De gør en god og fokuseret indsats hver eneste dag, og det skal de naturligvis også belønnes på. Når de føler sig værdsat, er der endda en mulighed for, at de vil gøre sig endnu mere umage på arbejdet. På den måde kan gaver altså forbedre arbejdsindsatsen. Det er nemlig rart at føle sig anerkendt, og det er påskegaven et fremragende symbol på.

Et fællesskab

Det sociale er oftest rigtig vigtigt for, at man trives godt på en arbejdsplads. Derfor er det vigtigt at sørge for, at medarbejderne – lige fra rengøringspersonale til de øverste chefer – har noget at være fælles om. Ellers kan der hurtigt komme en stemning af konkurrence og strengt hierarki, der sjældent er særligt gavnlig for arbejdsglæden. Men hvis I kan samles om en dejlig påskegave, viser I at, der altid er noget at være fælles om. I kan tale om hinandens gaver, ønske hinanden god ferie og i det hele taget hygge jer med noget, der ligger uden for de normale arbejdsområder. På den måde er påskegaver også en vigtig prioritering af jeres fællesskab.