Med disse tre smarte produkter får du fremtidens hjem

182

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi mennesker har nok altid fantaseret om fremtiden. Engang drømte vi om at køre i flyvende biler og at bo på månen. Det lyder måske utroligt, men sandheden er, at vi ikke er langt derfra med droner, der kan levere pizza, og rumstationer, der er beboede året rundt.

Måske er fremtiden i virkeligheden nu, men bor du også i fremtidens hus?

Med al den teknologiske udvikling vi har haft i de seneste år, så er det i dag lettere end nogensinde at få et smart home, og derved at få fremtidens hjem. Vil du vide mere om mulighederne med Smart Home?

Her er tre smarte produkter, som også du kan få fingrene i.

Kontrollér lyset med en app

Måske er det ikke svært at rejse sig for at trykke på en stikkontakt, når lyset skal slukkes, men kan du også dæmpe lyset og ændre farven på kontakten?

Det kan du med en Smart Home-lyspære.

Du kan tilmed gøre det med en app på telefonen. Så skal du nemlig ikke rejse dig, når du lige har fundet dig til rette nogen steder.

Hold øje med dit hjem fra telefonen

Frygter du nogle gange indbrud, eller vil du bare gerne være sikker på, at dine kæledyr ikke laver for meget ballade, når du ikke er hjemme. Så kunne du have glæde af et indendørskamera som det fra Netatmo.

Med sådan et kan du nemlig ikke bare optage alt. Du kan også følge med på telefonen, og så kender den endda forskel på forskellige mennesker og dyr.

Mindsk elregninger med smartere stikkontakter

Er du nogensinde kommet ud ad døren med et fjernsyn, der stadig kørte, eller måske en kaffemaskine, der stadig var tændt? Det skal du aldrig frygte med Smart Home-stikkontakter.

Så kan du nemlig både tjekke, at alt er slukket, og enten tænde eller slukke apparater fra mobilen – også når du ikke er til stede.