Giv din hund et hundetegn

383
Giv din hund et hundetegn

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du går tur med din hund, er der mange fordele forbundet med selve gåturen. Du og hunden får begge en god mængde frisk luft, samt dagens skridt kommer i bogen, du/I – afhængig af hvor mange der er med på turen – får ekstra tid med hunden, som er fuldstændig enestående. Derudover kommer der frisk luft til hovedet uanset, hvordan vejrsituationen ser ud. Det er selvfølgelig aldrig sjovt at traske rundt i massivt regnvejr, og det er heller ikke morsomt at vende hjem med en sjaskvåd hund, der lugter resten af dagen. Men det kan være hyggeligt at se, hvordan hunden arbejder på en anden måde, end den gør, når det er tørt i vejret.

Går dine børn ture med hunden, bør du ganske givet overveje at investere i et hundetegn, der kan tilkendegive dig som hundens ejermand, hvis den i værste fald skulle løbe fra børnene eller dig selv under en helt almindelig gåtur. Det er en forfærdelig oplevelse ikke at være i stand til at kalde hunden til sig, da tanken om at hunden er ”væk for evigt” hurtigt kommer top of mind. Her kan et hundetegn være med til at skabe lidt mere ro, selvom en bortløben hund skaber forvirring og panik uanset et metallisk sikkerhedsnet.

Men hvad skal du vælge?

Kig lidt på nettet og undersøg, hvad der passer til din hunds race og din hunds størrelse samt farve på pelsen. De fleste vælger et helt anonymt metallisk hundetegn med indgravering, som blot hænger i hundens halsbånd. Det er et klassisk valg, som de fleste også kan finde ud af at tyde, hvis de skulle finde en bortløben hund. Andre vælger en anden type tegn, der er lidt mere speciel, men som også kan være med til at give finderen en indikation om, hvem hundens ejermand er.