Guide til en hyggelig ferie i Aarhus

206

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du overvejet en storbyferie i Danmark? Man behøver nemlig slet ikke komme langt væk for at opnå total afslapning og opleve spændende seværdigheder. Dette er uanset om det er en kæresteweekend eller en uge afsted med hele familien.

 

Hvorfor Aarhus?

Først og fremmest byder Aarhus på store strandarealer, faktisk er Aarhus indrammet af hele 360 kilometer af skøn strand fra øst. Strandende består hovedsageligt af hvidt blødt sand og lavt vand. Aarhus er ligeledes en meget gammel by og byder derfor på at hav af forskellige levn fra fortiden.  Man kan også besøge Den Gamle By, som er placeret lidt udenfor Aarhus, som er en fantastisk samling af gamle huse og byder på mange spændende seværdigheder for store og små. Aarhus byder også på en række forskellige cafeer og restauranter som er et besøg værd. Det samme gælder de gamle gader i Aarhus som består af brusten og skæve gamle huse, som giver et lille kig tilbage i tiden.

 

Gode overnatningsmuligheder

Noget af de vigtigste ved en ferie er gode overnatningsmuligheder. For når man er ude og opleve hele dagen, har man brug for at trygt og godt sted hvor man kan trække sig tilbage, hvile ud og oplade til dagen efter. Det kan også være, at man blot tager på ferie for at slappe af et andet sted uden forpligtelser og med morgenmad på sengen. Hvis man alligevel ikke er helt fan af den klassiske hotelstil, og gerne vil opnå en ferie hvor der er mere plads til aktiviteter. For eksempel at spille kortspil ved et stort bord om aftenen, at kunne lave god mad eller lignende. Så kan man undersøge om ferielejligheder kunne være noget for én. Klik her og se udvalget og de forskellige ting som disse lejligheder kan tilbyde.

 

Hvad ligger i nærheden af Aarhus?

Blot en halv times kørsel fra Aarhus ligger Silkeborg. Her kan man blandt andet opleve AQUA akvarium og dyrepark, Silkeborg bunker museum og en storslået natur. Lidt over en halv time mod nord er Randers at finde. Randers byder blandt andet på Danmarks ældste gågade, Randers Regnskov og Randers kunstmuseum. Hvis man ikke har noget imod at sidde i bilen halvanden times tid, så kan man også besøge Fårup sommerland, som er stedet for hele familien. Det er altså ikke seværdigheder man kommer til at mangle når man besøger Aarhus.