Har du hørt om Toftild?

23

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du hørt om Toftild? Ellers er det på tide, at du gør det!

Toftild er en specialforretning, der udover at huse uddannede og dygtige frisører, også specialiserer sig indenfor hårtab, parykker, toupeer mm. Forretningen har over 40 års erfaring indenfor området. De har afdelinger af deres butikker i både Århus, København og Aalborg – så der er aldrig for langt til din nærmeste Toftild forretning!

Mulighederne hos Toftild

Hos Toftild laver de smukke parykker til dig, som lider af hårtab for eksempel grundet alderdom, kemoterapi eller anden sygdom. De specialiserer sig også i produktion af toupeer og andre hårprodukter, som for eksempel er til dig, der ikke lider af fuldstændigt hårtab, men måske bare delvist. De specialiserer sig specielt i at lave parykker til folk, der er ramt af kræft, og har i det hele taget et stort fokus på den forfærdelige sygdom.

Er du i en begyndende proces af hårtab og i tvivl om, hvilke muligheder du har? Så kan du enten møde op i en Toftild klinik eller ringe til dem indenfor åbningstider, og få en kyndig og professionel konsultation, som kan hjælpe dig på rette spor.

Hvor kommer håret fra?

Håret bliver doneret af du og jeg, og massevis af skønne danskere, som lader deres hår gro langt og smukt, så det kan blive klippet af i store totter og doneret til det skønne team bag Toftild, som herefter laver det til smukke, naturlige parykker. Det kan være en stor omvæltning at tage til frisøren, og få klippet de 20+ cm af, som du har brugt de sidste mange år på at gro ud – men husk på, at forandring altid er sundt, og at du kommer til at glæde et andet menneske, som ikke naturligt kan gro det smukke og sunde hår, du selv er stolt ejer af.