HH Simonsen The Wet Brush – et sandt mirakel til dit hår

473

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

HH Simonsen The Wet Brush er et sandt mirakel til dit hår, og er du således på udkig efter en ny hårbørste, så er HH Simonsen The Wet Brush med garanti det perfekte valg for dig. Børsten er skabt til at tage sig ekstra godt af dit hår samt din hovedbund. Af netop den grund er den også udstyret med nogle helt unikke, Smartflex børstepigge, der er ualmindeligt eftergivende, og som derfor beskytter dit hår mod spaltede spidser såvel som knækkede hår. Derudover minimerer du med denne fantastiske børste også ubehaget, der kan forekomme, når du skal rede dit filtrede hår ud. De smarte børstepiggen er desuden udstyret med runde knopspidser, som masserer din hovedbund og dermed stimulerer blodcirkulationen i hårsækkene, hvilket får dit til at vokse både hurtigere og sundere ud. Er du således interesseret i at give den magiske børste et skud, så kan du lige her finde den helt perfekte Wet Brush til dit hår.

HH Simonsen The Wet Brush til enhver smag

Den fantastiske HH Simonsen The Wet Brush kommer i en lang række flotte farver og motiver, og du har derfor mulighed for at vælge præcis den, som falder i din smag. Udover, at børsterne er super flotte, så er du også altid sikret en hurtig, nem og smertefri frisering. Det gælder desuden også, hvis du har genstridigt, ødelagt og tykt hår, idet de unikke børstepigge kan klare sig igennem selv det mest besværlige hår. HH Simonsen The Wet Brush er alt i alt bare en fantastisk hårbørste, som k an anvendes af alle – mænd, kvinder og børn.

Køb en HH Simonsen The Wet Brush til dit barn

Der er faktisk rigtig mange børn, der elsker HH Simonsen The Wet Brush. Det er der, fordi den fås i et hav af forskellige størrelser og farver, og de har derfor mulighed for at vælge præcis den, som de elsker mest. Mini Wet Brush er desuden skabt specielt til børn, og den passer perfekt ind i de små hænder, så dit barn selv kan få lov til at rede sit hår. Derudover er håndtaget også belagt med gummi, så den er nem for de små at holde om. Udover mini størrelse, kan du også få den smarte børste i en midi og paddle størrelse. Paddle størrelse har desuden et ekstra bredt børstehoved, som gør den yderst velegnet til langt og tykt hår.