Hold et brag af en fødselsdagsfest

493

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Overvejer du at holde en større fødselsdagsfest, når du fylder år? Til en fødselsdagsfest kan du samle familie, venner og bekendte og have mulighed for at give både dem og dig en god aften.

Er du i tvivl om, hvordan du planlægger den perfekte fødselsdagsfest? Så læs med herunder hvor du får gode råd og ideer til din fest.

Find de perfekte omgivelser

Start med at finde et passende lokale hvor festen kan holdes. Har I en gildesal i dit nabolag, som du kan leje? Undersøg hvilke muligheder der er i dit lokalområde. Skal lokalet bookes, er det en god ide at gøre det i god tid. Så undgår du, at andre kommer dig i forkøbet.

Bestil lækker mad til festen

Det kan være en stor mundfuld at skulle lave mad til mange mennesker. Derfor vælger mange at bestille catering, når der skal holdes fest. Mad ud af huset København er meget udbredt, og er en ideel løsning til din fest. Bestil f.eks. fødselsdagsmenuen fra DiningSix som bl.a. indeholder lækre salater, rosastegt okse og meget mere.

Hvilke drikkevarer skal der være til festen?

Det er en god ide at købe forskellige drikkevarer, så der er noget til enhver smag. Tag også gerne højde for hvad I skal have at spise. Skal I have oksekød, er en god rødvin ideel. Skal I derimod have fisk, passer hvidvin godt til fiskeretter. Udover vin til maden bør der være vand og sodavand, da ikke alle kan lide vin.

Når dansegulvet åbner, og musikken spiller dine yndlingsnumre, vil dine gæster sætte pris på, at der er lækre drinks. Lav f.eks. en lille bar i det ene hjørne af lokalet. Her kan du sætte forskellige flasker med alkohol, sodavand, en kasse med tøris og hvad der ellers hører til, så dine gæster kan mikse deres egen drink.