Hvad skal man tage forbehold når man skal tage kørekort?

603
en der kører bil

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du står og skal til at tage et kørekort, så er der mange faktorer du skal være forberedt på.
Først og fremmest er der prisen på at tage kørekortet, men det er langt fra den eneste faktor du skal være obs på. Vi har forsøgt at lave en lille oversigt over hvad du skal holdeøje med inden du vælger køreskole.  

Tæt beliggende på dig 

Det er vigtigt at du finder en køreskole forholdsvis tæt på hvor du bor, da du kommer til at skulle have teori 1-2 gange om ugen, og det samme med kørsel. De fleste køreskoler vil gerne have man møder på køreskolen når man skal ud og kører.  Det er nemlig fordi de fleste køretimer ligger midt på dagen, og teori om aftenen, så derfor er det rart ikke at have en masse transporttid.  

Tidsperioden 

De fleste køreskoler tilbyder et forløb på 2-3 måneder, og nogle tilbyder lyn forløb, hvor du får kørekortet inden for 2 måneder og så har du bare oftere teori og kørselstimer.
Hvis du har en presset hverdag, anbefales det at tage et normalt forløb, da du får mange timer i løber af hverdagstimerne.  

Prisen 

Prisen er meget varierende fra køreskole til køreskole. Hold øje med prisen, og læg mærke til hvor meget der er inkluderet i prisen, nogle viser hvad prisen er med alt inklusiv, og nogle viser kun det man kan lovpligtige grundpakke. Den lovpligtige grundpakke er de antal køretimer og teoritimer man minimum skal have, derudover er der læge erklæring, førstehjælp, ekstra køretimer, afgifter til kravlegård og glatbane, samt prisen for at tage teori- og køreprøve.
En af de bedste køreskoler i København og omegn, både prismæssigt men også kvalitetsmæssigt er Stjernqvist. Se mere om Stjernqvist og deres tilbud her.
De uddanner faktisk også kørelærer, så hvis du har en drøm om at blive kørelærer kan du også se mere på deres hjemmeside.