Det populære whiteboard

1245
Hvid tavle

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du finder på alle kontoer i landet

Det er svært i dag at komme ind i et kontor, hvor der ikke er en eller anden form for et whiteboard. Dette er der en god grund til – de giver overblik. Whiteboards bliver brugt til at præsentere noget, holde orden i noget eller for at kunne illustrere noget. De kan bruges til mange ting og er meget praktiske at have. Det er derfor at man typisk ser dem på kontorer rund omkring, ikke bare i Danmark, men i hele verden. Whiteboardet er altså meget velkendt og bruges mange steder. På disse tavler kan du både skrive tekst og hænge dokumenter op med magneter. F.eks. kan man skrive hvad målet for i dag er. Målet kunne være at tage kontakt til 5 nye potentielle kunder. Dokumenterne man hænger op kunne bestå af virksomhedens vækst i sidste måned eller andet vigtig viden i kontoret.

Det er kun fantasien der sætter grænser

Med et whiteboard kan man skabe overblik, lave brainstorm, tegne, udveksle ideer. Der er mange muligheder og whiteboardet giver denne frihed. På mødet kan dette produkt også vise sig at blive meget handy. Her kan det fungere som en oversigt over mødets agenda og vil på den måde hjælpe deltagerne med at få mest muligt ud af mødet.

Findes i mange varianter

De fås i mange forskellige størrelser og typisk hænger de på en væg eller står på gulvet med en stand. Som nævnt tidligere kan man både tegne og hænge dokumenter på det. Der findes både indendørs og udendørs. Det praktiske elementer kommer også i at boardet kan gøres rent og på den måde ville det kunne blive brugt igennem flere år. Man kan godt fjerne det der er skrevet på tavlen let og hvis man kommer ud for en sejliv plet, er der også en løsning for dette.