Hvor finder man den billigste håndværker?

928
vvser

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan ofte være svært at overskue, hvor henne du skal finde en håndværker, hvis du står og skal have udført et stykke arbejde. Man kan søge på google, f.eks. “tømrer køge” og så kommer der et hav af tømrefirmaer frem, her kan man vælge at gå med den første der popper op uden af undersøge hvad de andre tilbyder, eller kan man gennemgå nogle stykker og se hvad de tilbyder, og vurdere hvem man synes passer bedst til opgaven. Den sidste metode kan være ret tidskrævende, men derimod sikre et bedre resultat i enden. 

Vigtigt at kigge efter når du leder efter en håndværker 

Det er vigtigt at du tjekker håndværkerens omdømme, har folk skrevet godt om håndværkeren eller negativ. Hvis de har et ordentligt omdømme kan du begynde at se på erfaring, hvad de tidligere har lavet, samt prisen. Hvis det hele hænger sammen og opfylder dine krav kan du tage kontakt til håndværkeren og få et eventuelt tilbud på det du skal have lavet. 

Lettere måde at finde en håndværker på? 

Der findes en lettere måde at overskue udvalget af håndværkere. Der findes nemlig en portal kaldet håndværkernøglen. Her kan du søge på den type håndværker du leder efter samt hvilken område du leder efter en i.
Det gode ved håndværker nøglen er at du får en liste af lige netop det du søger, og kan så tage kontakt til håndværkeren på portalen, og få et tilbud.
Hvis vi f.eks. siger at du bor i Køge og leder efter en VVSer, så ville din søgning se sådan her ud. 

Det gør udvalget noget mere overskueligt, samtidigt har du en lille beskrivelse af hvad VVSeren tilbyder, samt hvorfor man skal vælge en lokal VVSer.
Hvis du har flere håndværkere du skal hyre med forskellige fag til samme projekt, gør portalen det også lettere at overskue og hurtigt finde lige netop den type håndværker du skal bruge.