Hvad skal der til for at lave sin egen webshop?

632
Software

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har en god ide til en webshop, skal du lige huske på at en web shop, kræver utroligt meget planlægning og strukturering. Vi vil i denne artikel forsøge at fortælle om nogle af de ting du skal tage forbehold for og have styr på inden du laver en webshop.  

Domænenavn 

Hvis du vil lave en webshop, kræver det også at du har en hjemmeside du kan sælge dine vare fra.  Det kræver derfor at din webshop har et navn, så du kan købe et domænenavn, altså navnet på hjemmesiden, ligesom vores er informationsbasen.dk.
Sørg for at få et navn der giver mening i forhold til det du sælger. Noget der skiller sig ud fra konkurrenterne, og noget som folk kan huske.  

Hosting af server 

Det er ikke nok at have et domænenavn, du skal også have en hostingserver, altså et sted hvor din hjemmeside kan ligge, så folk kan komme ind på hjemmesiden.
En af de bedste hostingfirmaer indenfor e-handel er kammalou.dk, de er nemlig eksperter i CMS-systemet Magento, som er lavet til webshops. CMS står for Custom management system, og er en måde at opsætte en hjemmeside, så folk der ikke har forstand på at programmere eller lave hjemmesider, kan rette f.eks. indhold, vare og andet uden at skulle have en webmaster på hver gang.
Hvis du kunne tænke dig at læse mere om kammalou og deres tilbud, kan du gøre det her. 

Hvad vil du sælge? 

Inden du får sat din side op, skal du have styr på hvad du vil sælge og hvordan. Hvilke måder skal folk kunne betale på? Hvordan skal du pakke og levere varene, hvad skal levering koste?
Hvad findes der af konkurrenter der sælger noget af det samme eller lignende?  

Hvis du har styr på de har faktorer er du ved at være godt på vej, til at lave din egen webshop.