Hvor skal du opbevare dine ting?

468

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I de senere år er der dukket flere og flere lagerhoteller op rundt omkring i landet. Det er dermed også blevet lettere og lettere at få opbevaret de ting, man ikke nødvendigvis kan eller vil have stående i sit hjem. Det kan være at man er midt i en flytning, og derfor ikke har plads til nogle møbler. Det kan være, at man har mistet et familiemedlem og har arvet en masse ting, som man ikke lidt ved hvad man skal gøre med. Ja, der kan være mange grunde til at man har brug for et lagerhotel eller ekstra depotrum.

Det er der mange der har set muligheder i, og derfor er der som sagt også dukket flere og flere lagerhoteller op rundt om i landet. Tidligere var det lidt noget der var forbundet med de større byer, men idag finder man dem også i langt mindre byer. Hvor der er penge at tjene, er der også altid nogle lidt brodne kar, der ser en mulighed for hurtig fortjeneste.

Hvis du af den ene eller anden grund overveje at skulle have et depotrum, er det derfor heller ikke helt lige meget hvor du lejer det henne. Der er nemlig en række forhold du altid bør tjekke inden du sætter arvegodset ind i et rum og låser det.

Er der styr på formaliteterne

Det første du bør tjekke, er om der er styr på forsikringerne. Hvis der ikke enten er forsikring inkluderet i prisen eller mulighed for at tegne det, skal du holde dig væk. Hvis ejerne af lagerhotellet ikke vil tilbyde forsikring, er der en god sandsynlighed for at det ikke er så sikkert, som det burde være.

En anden ting du bør have styr på er bindingen. Hvis du pludselig ikke har brug for pladsen mere, er det ubelejligt at være bundet i flere måneder. Så gå efter et sted, hvor du ikke binder dig, eller max binder dig måneden ud. Det kan desuden være en god ude ide at vælge et sted hvor du kan skifte mellem størrelsen på rummet, hvis dit behov bliver større eller mindre.