Hvorfor købe en topmadras?

1443

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En topmadras er et godt valg for folk, der leder efter en behagelig seng, men kræver mere støtte end selve boxmadrasssen el.lign. En top madras er ikke meget anderledes fra en normal madras til sengen. Den store forskel er, at den ingen fjedre har. Det ekstra lag polstring syet til toppen af sengen er, det der gør den også forskellig fra andre madrasser. Topmadrassen er generelt mindst fem centimeter tyk for at give den bedst mulige komfort. Tidligere har forbrugere klaget over dårlig kvalitets syninger hos de fleste madrasfabrikanter, men i dag sys topmadrassen meget bedre.

Derfor skal du prioritere en topmadras

Du har lige været ude at købe en ny dyr seng, så hvorfor investere i en ekstra madras. Umiddelbart kan man godt tænke, det blot er penge ud af lommen, men der er flere grunde til det også er økonomisk smart. Topmadrassen gør at din seng holder længere. Hvis du spilder noget på din seng, eller sveder om natten, kommer der jo pletter på sengen, pletterne ødelægger polstringen. Hvis du har en topmadras, ødelægger du ikke din nye seng, du kan blot vende din topmadras om, det kan du ikke med en boxmadras. Hvis du har en ældre seng, der trænger til lidt nyt liv, kan en topmadras være løsningen.

Hvor meget mere komfort giver en top madras egentlig?

Udover topmadrassen er praktisk smart, giver den også mere komfort. De to lag madrasser man har, når man har topmadras, giver god støtte når du sover om natten. En god nattesøvn er også vigtig, for at kunne være veloplagt i dagligdagen. Du bruger omkring en tredjedel af dit liv i sengen, det er derfor, en af de vigtigste, hvis ikke det vigtigste møbel i dit hus. En dårlig seng kan give dig smerter, den mest kendte smerte fra dårlig søvn er i ryggen.