Inddrag en professionel vognvasker ved lastbilvask

191

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Reklame: Copenhagen Truck Wash

Kan du finde overskuddet i en travl hverdag til at vaske dine erhvervskøretøjer selv? Hvis du nyder at stå med spuleslange og hamre støvlag af med kraftige vandstråler for så at køre lastbilen over med autoshampoo med en børste, er der ingen ko på isen. Problemet opstår, hvis du ikke magter selv at gøre din lastbil ren, for så bliver du nødt til at få lastbilvask udført af andre, fx i en vasketunnel.

Fjern vejskidt

Når du ikke kan tillade dig at være lidt ligeglad med din maskines renhed, skyldes det, at det at lade skidt fra vejene blive siddende på fælge, undervogn eller karrosseri for længe baner vejen for rust, der kan reducere maskinens levetid. I øvrigt giver det at møde op ude hos kunden i en beskidt vogn et dårligt førstehåndsindtryk, så der er både et praktisk og et professionelt formål med lastbilvask.

Vaskeanlæg i København

Du kan finde vaskeanlæg i København, fx ved Hvidovre og Taastrup, der er rettet mod køretøjer til erhverv. Vaskesystemet vil enten være fuld- eller semiautomatisk. Fuldautomatiske vaskehaller har deres styrke ved, at du tit kan tilgå dem døgnet rundt, da de for det meste ikke har brug for noget mandskab. Semiautomatiske vaskehaller kan give dig grundigere vask, da noget vask klares manuelt.

Få ubegrænset lastbilvask

Leder du efter en vaskeløsning til lastbilvask eller busvask, kunne du med fordel tegne abonnement hos en vognvasker i nærområdet. Flere vognvaskere giver nemlig mulighed for at tegne vaskeaftaler, der giver dig ubegrænset vask, hvor aftalen tager højde for det antal biler, du har. Sådan en aftale gør udgifter til lastbilvask nemme at notere i budgettet, og du bruger mindre tid på betaling af vask.

Hvad indeholder vaskeaftalen?

Før du lægger dig fast på en bestemt vognvasker nær dig, kan du skele til, hvilke services hører med til en given vaskeaftale – og hvilke der ikke gør. Ved siden af den simple lastbilvask, der typisk består af en pre-wash med grundig gennemskylning for så at gå over til vask med sæbe og børster, er der ved visse vognvaskere tillægsydelser, du kan købe efter behov. Fx et efterskyl med mineralfrit vand.

Manuel køletrailer-vaskning

Hvis du bruger køletrailere i din virksomhed, skal de selvfølgelig rengøres ofte, så at du ikke behøver være ræd for, at fragtede fødevarer kontamineres. Indvendig rengøring af køletrailere er det noget svært at finde et fuldautomatiseret tilbud på, så her er du nødt til at lægge vejen forbi kyndige vognvaskere, der kan tage den indvendige vask manuelt. Men den opgave løfter vognvaskere også.

Find en vognvasker

For at opsummere: Du har et par gode grunde til at sørge for regelmæssig vask af dine lastbiler og andre erhvervskøretøjer, og du har flere gode grunde til at få det gjort hos en vognvasker. Selvom det er dyrere at få andre til at vaske dine maskiner end at gøre det selv, sparer du på stort set alle andre fronter: Du sparer tid, forlænger levetider med grundig vask og skal ikke løfte en finger selv.