Sådan får du gjort spejle en aktiv del af din indretning

153

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi går op i vores indretning i Danmark, det er der ingen tvivl om. Især her under Corona virussen, som har været en fast del af vores hverdag siden foråret 2020, har vi prioriteret vores hjem. Vi har været tvunget til at tilbringe utrolig mange timer hjemme, både privat og arbejdsmæssigt. Uden at fornærme nogen, så har der aldrig været så mange danskere, som har arbejdet hjemmefra som i tiden under især første bølge af Corona. Mange husker nok tydeligt de nærmest tomme motorveje, vi så billeder af i nyhederne om aftenen da langt størstedelen af dem, som kunne arbejde hjemmefra, gjorde det. På baggrund af den udvikling, begyndte vi at interessere os endnu mere for indretning og farver, hvilket dette skriv tager udgangspunkt i, for hvordan gør man spejle til et bevidst valg indretningsmæssigt?

Spejle i hjemmet

Det er ikke fordi, at du efter at have læst dette skriv, skal ud og investere i 30 nye spejle, som skal hænge på alle vægge i jeres hus, men spejle kan faktisk give en fed kant til indretningen i manges hjem. Spejle har den funktionelle funktion, at du kan se dig selv i spejlet, og samtidig kan spejle æstetisk skabe en anden dybe i et rum, da flere spejle i samme rum kan få rummet til at virke større eller have mere dybde.

De mange muligheder

Hvis du også kun har tænkt spejle som værende noget, der hang på badeværelset, så ved du måske ikke, hvor stort et udvalg der faktisk er af spejle. Spejle kan fås i mange forskellige størrelser, former, farver, rammer osv. så der er helt sikker også dét spejl, som kunne skabe dybden i jeres entre. Mangler der noget på jeres entre væg, og synes du idéen med spejle lyder interessant, så tjek udvalget ud af Spejle her.