Kittet du skal eje til dit hjemmekontor

41

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I en tid, hvor flere og flere tager kontorlivet med hjem og linjerne mellem arbejdslivet og hjemmelivet udviskes mere og mere, er det et must med de rigtige gadgets – ikke bare til at gøre hjemmearbejdet mere effektivt, men også sjovere.

Work-from-home kit

Til at gøre dit hjemmekontor bedre, står Bang & Olufsen klar til at hjælpe dig med deres work-from-home kit. Bang & Olufsens work-from-home kit består af Beosound A1 2.0-højttaleren og Beoplay H9 3.0-hovedtelefonerne. Hovedtelefonerne kan du få i 3 forskellige farver; Gold Tone, Matte Black og Argilla Bright. Højttaleren fås også i 3 forskellige farver; Argilla Bright, Black Anthracite og Grey Mist.

Beoplay H9-hovedtelefonerne er komfortable og udstyret med et touch-område, hvor du får adgang til de mest brugte funktioner. Derudover er hovedtelefonerne trådløse med op til 25 timers afspilning, så du ikke skal døje med trælse ledninger. De er også udstyret med støjreduktion, så du hele tiden kan finde ro til at arbejde, uanset hvor du sidder. Har du alligevel brug for at kunne høre dine omgivelser, kan du slå Transparency Mode til.

Når hovedtelefoner skal bruges til flere timers hjemmearbejde, er det vigtigt, at de er behagelige at have på hele tiden. Derfor er over-ear-puderne i Beoplay H9 lavet med blødt lammeskind og formbar memoryskum, så de stadig har en behagelig pasform, selv efter lang tids brug.

Beosound A1-højttaleren kommer med en integreret multipoint-funktion, som gør det muligt at oprette forbindelse fra to forskellige enheder. Det kan være ideelt for dig, der både har en privat telefon og arbejdstelefon. Beosound A1-højttaleren gør det nemlig også muligt at tage opkald på højttaleren ved hjælp af Bluetooth og tre interne mikrofoner, som giver dig den bedste forbindelse til onlinemøder og håndfrie opkald.

Både hovedtelefonerne og højttalerne leverer en god lydkvalitet, så du er sikret krystalklare møder og telefonopkald. De er også begge udstyret med Google Assistant, så du nemt og hurtigt kan få svar på dine spørgsmål eller skifte sang.

Du kan lige nu få kittet til 4.600 kr.

Er det prisen værd?

Kort sagt, ja.

Beoplay H9 3.0 er noget bedre end sin forgænger, da både lyden og batterilevetiden er forbedret. Samtidig har den 3. generation af hovedtelefonerne fået en indbygget digital assistent, Transparency Mode og Multipoint pairing. Den nye generation har også fået mere polstring i hovedbøjlen og hovedpuderne, så de er blødere at have på. Mikro-USB-porten er skiftet ud med USB C, hvilket betyder at hovedtelefonerne lader hurtigere op, og den nye model har oveni 7 timers ekstra batterilevetid.

Ulempen ved hovedtelefonerne er, at touch-området kan være svært at vænne sig til. Man kommer hurtigt til at slå funktioner til eller fra ved en fejl, og man savner lidt fysiske knapper i stedet. Samtidig kan du heller ikke udskifte batteriet på den nye model, ligesom du kunne på forgængeren.

Kan du sagtens undvære Google Assistent og Multipoint pairing samt 7 timers ekstra batteriliv, så er der ikke den store forskel fra forgængeren. Lydkvaliteten er nogenlunde den samme, men tilføjelsen af de nye funktioner, gør det værd at investere i den nye model.

Når det kommer til Beosound A1 2.0, er der udseendemæssigt ikke den store forskel fra forgængeren.  Forskellen opstår i den nye Alexa-understøttelse – hvilket i øvrigt er ret usædvanligt på en Bluetooth-højttaler, men det fungerer ved at højttaleren benytter sig af den Wi-Fi-forbindelse, der er på den tilkoblede enhed.

Højttaleren formår at leverer fantastisk lyd, trods dens lille størrelse, og kan parres i et stereo setup. Højttaleren egner sig dog ikke til store sociale sammenkomster, men lige præcis derfor passer den godt ind i et work-from-home kit. Den nye generation af højttaleren har desuden forlænget batterilevetid og er gjort vandtæt.