Smykker forlænger den personlige stil

14

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Smykker er en fantastisk måde at udtrykke sig på. Det fungerer nemlig som en forlængelse af vores personlige stil – uanset om du er en mand eller en kvinde.

For kvinder har smykker været noget mere almindeligt udbredt end det har været tilfældet for mænd. Det skyldes, at smykker tidligere har haft ry for at være til netop kun kvinder – hvilket dermed har betydet, at det kun var feminine mænd, som gik med smykker. Men sådan er det ikke mere. Slet ikke.

Rå smykker til mænd

Mange af nutidens moderne mænd er begyndt at bære smykker. Ikke mindst fordi smykkerne er så alsidige. Tænk blot, en bankansat eller anden person, der arbejder et sted med dresscode, kan sagtens se formel ud, men samtidig bære et fedt smykke, der giver et særligt touch til outfittet.

Samme smykke kan fungere lige så fint med en rocket t-shirt, som med skjorten, da der ikke rigtig er noget facit for sammensætningerne.

Netop deri ligger dele af den store styrke ved herresmykkerne – og også damesmykkerne for den sags skyld.

I dag er mange af smykkerne med råt design. Det rå design er medvirkende til at tilføje et maskulint look, hvor særligt læder og sølv ofte er bragt i sammenspil. Mange mænd er derfor trygge ved at påføre sig f.eks. et fedt armbånd som på denne side, hvor stilen er autentisk og unik.  Traditionen bygger lidt videre på fortidens smykker, hvor de også var rå – som når f.eks. en jæger brugte knogler eller tænder fra et nedlagt bytte til at pynte sig.

Trenden kalder på det unikke

Netop fordi smykker er en forlængelse af den personlige stil, vil mange mennesker gerne have noget unikt. Det kunne f.eks. være et håndlavet smykke eller et smykke med en helt særlig historie.

De unikke smykker er derfor under opblomstring, og selvom de er en smule dyrere end andre smykker, vinder de frem i kraft af historiefortællingen bag og forbrugerens ønske om at skille sig ud på sin helt egen måde.