Miljøoprør inden for skønhedsplejeindustrien

192

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Inden for stort set alle brancher, er man i gang med at genopfinde emballagen, da den både forurener og skaber store udfordringer for miljøet. Særligt inden for skønhedspleje, er udfordringerne store.  I denne artikel, ser vi nærmere på nogle af de tiltag der er kommet, hvor igennem du kan gøre en stor forskel for miljøet.

  1. Shampoo bars

Vidste du at du kan få shampoo, helt uden emballage? I stedet for at din shampoo kommer i en plastflaske baseret på skadelig mikroplast, kan du blot indkøbe en shampoo bar, som fungerer lige som en håndsæbe, blot til håret.

Brugte alle shampoo bars i stedet for traditionelle shampoos i plastflasker, ville det have en stor indvirkning på miljøet. Du kan købe shampoo bars her.

2. Væk fra industri

Flere brands inden for beautyindustrien, så som Evolve, er gået helt væk fra industribrug ved produktion af skønhedsplejen og det er noget der gavner mijøet. Alle deres produkter udarbejdes i hånden af en af de fire medarbejdere.

3. Væk med skadelig kemi

De seneste par år, har vi set en stor stigning i antallet af beautyprodukter, der produceres uden kemi, så som sulfater og andre mere skadelige stoffer, der kan påvirke miljøet negativt. Du kan læse mere om de mange skadelige stoffer i skønhedspleje i denne artikel hos Taenk.