Opgrader terrassen til foråret

430

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du træt af at se på de havemøbler, I har stående? Måske nogle er begyndt at blive grønlige af mos eller ir, eller også mangler skruerne, så ryglænet på havestolen er blevet løst. Det kan selvfølgelig løses med dyb rengøring og nye skruer, men nogle gange er det også bare rart at få skiftet ud, så I virkelig kan nyde en lang dag på terrassen.

Når foråret kommer, bliver de fleste lidt kuller og glæder sig til at komme ud, akkurat som køer på græs. Børnene vil formentlig gerne ud at spille bold og bygge huler, og så kan du jo passende sætte dig med en god bog på terrassen og nyde, at temperaturerne endelig er kommer op på noget tocifret igen, så det ikke er nødvendigt at sidde i en dynejakke. For at få lidt fornyelse ind, kan du kigge på nye havemøbler, så du kan give din terrasse eller have et helt nyt udtryk.

Havemøbler fra A til Å

Havemøbler er et vidt begreb, der dækker mange forskellige ting. Det kan naturligvis være havebordet og -stolene, som de fleste automatisk tænker på, når de hører ordet havemøbler, men det kan også været meget andet. Det behøver heller ikke været møbler, der er begrænset til at stå på terrassen. Det kunne for eksempel være en lækker bænk, I stiller langt med hækken eller hegnet på græsplænen, så du kan sidde med benene oppe og nyde ungerne, der render rundt og har det sjovt.

Det kan også sagtens være en solseng, hvis du glæder dig til bare at kunne dase og drømme dig til pools og sydlandsk stemning, selvom du egentlig bare ligger hjemme på din egen grund. Det er rart med havemøbler, der er vedligeholdelsesfri og klarer sig selv, ligesom træmøbler også kan have sin charme. Det er bare med at finde det, du bedst kan lide.