På udkig efter AV-udstyr og løsninger?

221

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi har alle sammen fået øjnene op for, hvor effektivt og tidsbesparende online-møder kan være. Vi sparer rejsetid og dyr forplejning. Men de mange online-møder har også skabt et behov for bedre AV-udstyr og teknologi.

Sidder I fx flere i samme rum og taler med et andet team placeret på en anden fysisk lokalitet, er der brug for udstyr, der sikrer god lyd til alle mødedeltagerne og storskærme, der er nemme at forbinde til.

Hvis teknologien volder for mange problemer, og teknikere gang på gang skal tilkaldes, ryger de store besparelser ud ad vinduet. Det gælder om at have det rigtige AV-udstyr og de bedste mødeværktøjer, så tiden kan blive brugt til det væsentlige for virksomheden.

Få professionel vejledning

Det kan være en god idé at få professionel hjælp til indkøb af det helt rigtige udstyr til virksomheden. Alle virksomheder har forskellige behov, og derfor er det vigtigt at vælge en leverandør med et alsidigt udvalg.

Udstyret skal være nemt at betjene – også for de mindre tekniske medarbejdere – og det skal være pålideligt og driftssikkert. Det kan være, at NEETS løsninger har lige præcis det udstyr, din virksomhed har brug for.

Ting du skal være opmærksom på, når du vælger AV udstyr og løsninger

Dette skal du sikre dig, når du skal vælge AV-udstyr og software til afholdelse af møder i din virksomhed:

  • Brugervenlige kontrolpaneler til mødelokalerne
  • Fremtidssikrede løsninger, der er fleksible og skalerbare og kan følge med virksomhedens behov
  • En forhandler med løsninger til mødelokaler af forskellig størrelse og funktion. Det vil være spild af penge at købe udstyr beregnet til et stort konference-lokale, hvis virksomhedens møder finder sted i mindre lokaler og ofte kun involverer en håndfuld medarbejdere af gangen. Afdækkes de reelle behov i virksomheden først, vil en god leverandør kunne guide til de mest optimale produkter og løsninger