Pas på dine børns tænder – også når de dyrker sport

125

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Et af de store fokuspunkter for forældre – både de nye af slagsen og dem som har prøvet det før – er at sikre de bedste omstændigheder for deres børn. Alle forældre vil gøre alt for at passe godt på dem, og et af de første steder, hvor dette fokus kommer til udtryk, omhandler børnenes tænder.

I barndommen og de første år er der således et stort fokus på at holde bisserne så sunde og rene som muligt.

Hvis uheldet er ude og rammer vores børn

Men dyrker dine børn en form for sport, hvor der er en større risiko for at skade tænderne, kan det være, at du skal til at se mod nye løsninger for at passe bedst muligt på tænderne.

Beskyt dine tænder med en tandbeskytter – både til dig og til dine børn.

Der er ingen grund til at syntes, at en tandbeskytter er for meget, hvis dit barn står overfor en større risiko for tandskader. Der findes mange forskellige sportsgrene, hvor uheldet kan være ude for børnene, og det er naturligvis derfor altid en god idé at være på den sikre side.

Forældre vil samtidig også gerne se deres børn dyrke sport og være passioneret omkring dette, og derfor er tandbeskytteren en god ekstra foranstaltning.

Vores tænder skal meget gerne følge os hele livet

Vi får kun et sæt voksentænder fra naturens side af, og det betyder, at vi helst ikke skal tabe flere tænder, når den sidste mælketand har forladt vores mund. I barndommen er der altså ekstra god grund til at passe godt på de tænder, børnene nu endelig har vokset sig til.

En tandbeskytter bliver fremstillet individuelt til det enkelte barns mund og tænder. Det betyder altså, at der her skabes en ekstra sikkerhed, til når de mange børn og unger tørner sammen i forbindelse med en sport.