Populært elektronik – nu og dengang

716

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når det kommer til hjemmet er elektronik i aller højeste grad også en stor del – tag bare TVet, der efterhånden har den mest centrale placering i hjemmet. Hertil kommer så vores belysning i form af lamper. Vi danskere har længe haft en forkærlighed for de ikoniske designklassikere som f.eks. PH eller Verner Panton, men som tiden går har lavprisbutikker, som f.eks. IKEA, i høj grad fået godt fat i lampemarkedet.

Elektronik er blevet en større og større del af vores hverdag. Derfor er det på ingen måde ligegyldigt, hvordan det ser ud. Vi går ofte rundt elektronik – ikke kun i form af vores smartphones, men i lige så høj grad i form af tilbehør – herunder både tilbehør til smartphonen, som f.eks. høretelefoner eller elektronisse opladere kaldet power banks.

Nogle af de mest almindelige elektroniske komponenter, vi anvender, er faktisk tilbehørs-dele til de primære enheder. De fleste har en computer, en smartphone og/eller en tablet. Alle disse enheder anvender strøm og skal dermed oplades. Derfor oplever man, at kabler, herunder opladere, er nogle af de elementer, vi anskaffer oftest.

En anden elektronikgigant ved navn Philips er i den grad også kommet på banen med nogle populære lamper og pærer – nemlig Philips Hue. Fælles for det hele er, at de i høj grad tager udgangspunkt i designet. De er alle helt up to date med tidens tendenser og digitale aftryk.