Vælg det rigtige gulv

1662

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal du have nyt gulv? Der er mange muligheder for, hvilket du skal vælge. Først og fremmest skal du selvfølgelig vide om du gerne vil have trægulv, gulvtæppe, klinker eller noget fjedre. Hvis du gerne vil have trægulv, så er der også her flere forskellige muligheder.

De to typisk anvendte former for trægulv er plankegulve og parketgulv. Begge to gulve har hver deres udtryk, som er flotte på hver deres måde. Derfor handler det blot om, at du finder det, som passer bedst ind i dit hjem.

Sildebensparket

Indenfor parketgulve kan man også få forskellige typer. Du kan blandt andet få sildebensparket. Det er det helt traditionelle og stilfulde parketgulv, som du kender det. Massivt parket kan monteres i forskellige mønstre, men oftest bliver de lagt som sildeben. Efter montering skal gulvet altid slibes og overflade behandles. Du kan bestille sildebensparket gulv her.

Hos Alpo Group kan man få flere forskellige sorteringer i deres sildebensgulv. Det er udelukkende et udtryk for gulvets udseende og handler ikke om kvalitet. Det handler alene om gulvets udtryk i forhold til åretegning, knaster og farvespil. Alle sorteringer har samme slidstyrke, tolerancer og egenskaber.

Alpo Group har 3 forskellige sorteringer indenfor sildebensparket, nemlig select, natur og rustik. Select er en sortering, som har mere spil i åretegningen. Den har en harmonisk farvesortering, hvor der kan opstå enkelte lyse perleknaster på max 4 mm. Der er ingen splintved. Natur er en sortering, som har et levende spil i åretegningen og naturlig farvesortering. Her kan der forekomme sunde små knaster på max 8 mm. Der er heller ingen splintved her. Rustik er den tredje sortering, som er et mere naturligt og levende gulv med varierende farvespil. I denne sortering vil der forekomme splintved, som er lyse striber. Der skal også forekomme knaster på max 30 mm. Dette er altså et flot og levende gulv at se på.