Pressede virksomheder under Corona

1503
Pressede virksomheder under Corona

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I denne tid er der mange bekymringer i forbindelse med Covid-19. Det er noget, som præger alle mennesker i deres hverdag, som er blevet forandret på forskellige måder. Nogle er pressede på grund af, de har en kronisk sygdom, andre er pressede, fordi de har nogle mennesker, de gerne vil passe på.

Og så er der alle de økonomiske bekymringer. Måske er det en god ide med et virksomhedslån?

Det er bare midlertidigt

Mange mennesker bekymrer sig med god grund om, hvordan coronakrisen vil påvirke deres privatøkonomi. Det samme gælder indehaverne af især de mindre virksomheder, som ikke alle er lige godt polstrede til at tage kampen op mod en verdensomspændende pandemi, der har vendt op og ned på mange ting og gjort hverdagen uforudsigelig. Regeringen har sat ind med hjælpepakker, men er disse tilstrækkelige og kommer hjælpen i tide? Nogle virksomheder lever ikke op til regeringens krav for at modtage en hjælpepakke og er dermed ikke kvalificerede til at få hjælp den vej fra. Der er usikkerheder på flere fronter.

For nogle virksomheder vil der være et behov for likvide midler, som ikke kan vente. Der skal udbetales løn, betales husleje og der skal købes ind, for ellers er der ikke noget til at generere salg. Kassekreditten er helt i bund, og banken har sagt nej til et lån. Der skal tænkes ud af boksen, og det skal gå hurtigt. Løsningen er for nogle at tage et virksomhedslån. Dette vil fungere som en slags plaster på såret, indtil verden igen bliver normaliseret. Heldigvis ved man da, at coronavirus er midlertidig, og det er da en trøst, selvom det naturligvis ville have været noget bedre, om man kendte tidshorisonten.

For mange virksomhedsejere er det med at være selvstændig en livslang drøm og en livsstil. Det er noget, som er værd at kæmpe for, også selvom økonomien ser sort lige pt.