Prioriterer du også dine medarbejderes sundhed? Læs med her

348

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi lever i en tid hvor der er et øget fokus på sundhed, ikke nok med dette stiger arbejdsbyrden og forventningerne på arbejdet også, og flere og flere mennesker bruger mere tid på deres arbejdsplads end nogensinde før. Selvom du selvfølgelig aldrig kan tvinge nogen til at leve sundt, kan du som leder eller chef være med til at præge dine medarbejdere, til en sundere livsstil. Dette kan du gøre på nogle forskellige måder, læs med her.

Vælg en nærende og sund frokostordning

Det er langtfra ligegyldigt hvilket mad vi hver dag indtager. Derfor er det første du kan gøre at tænke over hvad I tilbyder i jeres kantine. Er der en overvægt af usund mad, er der også en større chance for at jeres medarbejdere vil føle sig fristet til at vælge noget usundt.

I stedet bør I finde en frokostordning som tilbyder sund og lækker mad. På den måde får I også vist jeres medarbejdere at alt sundt mad langtfra blot behøver at være en kedelig salat. Vil I også have en sundere frokostordning på jeres arbejdsplads kan I se hvad Torvekøkkenet kan tilbyde dig her. Med mad fra Torvekøkkenet får jeres medarbejdere også inspiration til hvad de selv kan lave derhjemme af sundt mad om aftenen til deres familier.

Tænk over hvilke arbejdsforhold de arbejder under

Det næste du også kan overveje er hvilke forhold dine medarbejdere arbejder under. Folk som arbejder på et kontor sidder nemlig stille meget af dagen, hvilket ikke nødvendigvis er en god ting. Her kan du overveje at give dine medarbejdere et fitnesskort, således at de efter arbejde kan få rørt sig.

Er arbejdet dine medarbejdere laver derimod fysisk hårdt, kan du med fordel overveje at stille en massør eller fysioteraput til rådighed, således passer du bedst muligt på deres krop.