Professionel vask af beskidte erhvervskøretøjer

47

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Reklame: Copenhagen Truck Wash

Når din lastbil bliver rusten, taber den værdi, og levetiden bliver reduceret. Rust på lastbiler forårsages primært af fugt, salt og kontakt med metaller som for eksempel jern. Når din lastbil kører rundt på de danske veje, er det især de to førstnævnte, du skal tænke på. For fugten kan komme via regn, sne eller slud, mens salt kommer fra veje. Hold rusten nede ved jævnligt at vaske lastbilen.

Erhvervskøretøjer er udsatte for skidt

Erhvervskøretøjer som lastbiler og kranvogne samt busser er naturligt mere udsatte end personbiler for at danne rust. Maskinerne er typisk store, hvilket giver fugt, salte og snavs en større mulighed for at sætte sig forskellige steder.

Lastbilvask i København

For at få professionel lastbilvask eller busvask, skal du finde et vaskeanlæg til erhverv, hvor nogle professionelle vognvaskere står klar til at servicere dig. Sådan et kan du finde i de københavnske forstæder som for eksempel i Taastrup og i Hvidovre. Tit vil der være kort eller ingen ventetid hos disse vognvaskere. De anvender et drop in-koncept, hvor du stort set altid kan køre køretøjet direkte ind i vasketunnellen. Vask af lastbiler går hurtigt, og det er effektivt, når det gøres af professionelle vognvaskere.

Både mekanisk pre-wash og manuel vask

En vask vil ofte bestå af en mekanisk pre-wash, hvor din lastbil, bus osv. bliver skyllet ordentligt igennem med store mængder vand. På den måde får man fjernet meget af skidtet allerede der. Dette bliver efterfulgt af en manuel vask, hvor der bliver brugt højtryksspuler, børste og voks. Ved at supplere med en manuel vask, kan du være sikker på, at al skidtet bliver fjernet, og at vognvaskerne kommer ind i alle de vigtige kroge.

Få vasket fælgene grundigt

Ved valg af vognvasker er det især vigtigt, at du holder øje med, om også fælgene bliver taget. Disse områder omkring fælgene er helt naturligt mere udsatte i forbindelse med, at skidt og snavs sætter sig her. Det er vigtigt at få foretaget en undervognsvask en gang imellem, og derfor kan du tilkøbe denne ydelse hos nogle vognvaskere. Det er vigtigt at sørge for, at disse dele af lastbilen bliver vasket grundigt.

Kan du få en omvask ved et utilfredsstillende resultat?

Ved valg af vaskeløsning til erhverv bør du desuden lægge mærke til, om vognvaskeren tilbyder gratis omvask, hvis du er utilfreds med resultatet af den første vask. Ikke fordi, du skal misbruge sådan en tjeneste, men det er meget nemt at se, om den vasken er udført korrekt. Du sikrer dig ligeledes, at du får et resultat, du er tilfreds med, og at lastbilen fremstår skinnende ren, når du kører af vaskehallen og møder op ude hos dine kunder.

Udstrål professionalisme i din skinnende rene lastbil

Selvom det kan virke som en sur pligt at vaske lastbilen, vil en regelmæssig vask kunne svare sig i det lange løb. Dine erhvervskøretøjer (og deres overflader) vil både få en længere levetid, og du vil udstråle professionalisme, når du kører rundt i en ren lastbil.