Få lavet professionelle speaks til dine webvideoer og reklamefilm

30

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis man driver en virksomhed, så kommer man ikke udenom, at man er nødt til at markedsføre sin forretning med reklamefilm og lignende. Der er mange måder, man kan lave reklamefilm på i dag, men en type reklame, som altid fungerer, det er en film, hvor man får et produkt præsenteret mens der er en speak der forklare hvad man ser. 

Disse videoer er billige og nemme at producere, samtidig med, at seeren ikke er i tvivl om hvilket produkt der bliver reklameret for. Hvis du er i gang med at lave reklamer til din virksomhed, så bør du kigge dig om efter en god speaker, som kan lave en god speak til dine reklamefilm.

 

Hvorfor skal man hyre en speaker når man laver reklamer?

Der er mange grunde til, at man skal hyre en speaker, hvis man laver webvideoer eller reklamefilm. Speakere er trænet i, at levere en god og energisk tone, så kunden får præsenteret produktet på en god og troværdig måde. Speakeren er trænet i at mestre forskellige stemninger, så du kan hyre en speaker der kan mange forskellige ting med sin stemme, og på den måde tilpasse det produkt du sælger. 

Du kan endda selv vælge, hvilken type speaker du vil have, så du får den helt perfekte stemme til din reklame. Du kan eksempelvis vælge køn og alder på speakeren, men du kan også vælge hvilken del af Danmark personen er fra, hvis du vil have en speaker med en bestemt dialekt. Prisen på speakeren varierer fra speaker til speaker, men det er generelt til at betale. Generelt er det en god investering at gøre sig eftersom at udbyttet kan være meget stort, hvis man finder en god speaker, der kan løfte reklamefilmens kvalitet. 

 

Hvad koster det at hyre en speaker 

Som tidligere nævnt, så varierer prisen på speakeren alt efter personens erfaring og kvalitet, men generelt er det i et prisleje, der er til at betale. Hvis du er i tvivl om hvordan personen skal lyde, eller hvilken stemme du vil have, så kan du få speakeren til at indtale en demo til dig, så du nemmere kan træffe den rigtige beslutning. Herefter kan du aftale med speakeren, hvor mange ord der skal indtales og aftale en pris herefter. Generelt aftaler man prisen med speakeren ud fra hvor mange ord personen har indtalt. Hvilket medie der skal indspilles til kan dog også have indflydelse på prisen. Det kan dog være en god ide at kontakte speakeren og høre hvor meget personen regner med det vil koste, så man ikke bliver overrasket og ender med at skulle betale mere end man havde regnet med. 

 

Hvor er det bedst at benytte sig af reklamespeaks?

I dag er det rigtig smart at reklamere på internettet, da der dagligt er rigtig mange brugere som eksempelvis ser youtube videoer. Det er generelt også billigere at få en reklame op på eksempelvis youtube end det er på flow-TV, eftersom man får mange flere visninger et sted som Youtube, samtidig med at det er meget billigere.