Så nemt er det at spare penge på firmalageret

698

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi lever i en verden, hvor man i større og større grad benytter muligheden for at handle på nettet, og i år 2018 brugte danskerne 135 mia. kr. på e-handel. Dette har medført at fysiske butikker og onlineshops ofte smelter sammen. Men uanset om der er tale om en webshop eller fysisk butik, er der i langt de fleste tilfælde et lager tilknyttet. Dog glemmer mange virksomhedsejere desværre i farten at se på, hvordan man kan optimere lageret og derved spare penge. Derfor er der her samlet en række råd, til hvordan man øger effektiviteten på lageret og undgår at bruge penge på erstatning af produkter, når det nemt kunne være undgået.

Spar penge ved at øge effektiviteten

Der er et utal af måder at øge effektiviteten på et lager på. Men den måske vigtigste, er at sikre sig en bred arbejdsgang mellem reolerne. På den måde undgår man at lagerarbejderne går i vejen for hinandens arbejde, og nedsætter hinandens produktivitet. En bred arbejdsgang sikre derved at man nemt kan passere fordi hinanden, og herved spares der kostbar tid. Tid som nemt kunne være brugt på andre og vigtigere opgaver, end at stå og vente på en anden bliver færdig. Dette er især en god ide hvis der er tale om et større lager, hvor der betjenes maskiner og andre køretøjer.

Undgå at beskadige produkterne

Det er menneskeligt at lave fejl, og det kan ikke undgås, at der en gang imellem bliver beskadiget genstande under arbejdet på et lager. Men i længden er der rigtig mange penge at spare, hvis man som virksomhedsejer prøver at se på mulighederne for at mindske beskadigelse af firmaets produkter. Dette kan man gøre ved at investere i en vakuumløfter, som sikre et sikkert løft uden at ridse eller på andre måder bøje genstanden.