Sådan finder du det rette SEO-kursus for dine medarbejdere

42

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

SEO, også kaldet Search Engine Optimization er kommet for at blive. Det er derfor vigtigt, at dine medarbejdere er bekendte med SEO. Især dem, som laver content på din hjemmeside. Hvis man er god til SEO, booster du samtidig også din online markedsføring. Vi giver dig et overblik over, hvad du skal kræve af et SEO-kursus til dine medarbejdere.

Teknisk SEO er vigtigt at have en god forståelse i.

Det gode og nemme ved teknisk SEO er, at der er regler for det hele. Med regler, er det nemmere for dig at lave en checkliste til dine content-medarbejdere, som de skal følge. Du kan komme langt med et par Googlesøgninger, men vi vil anbefale dig at vælge et rigtigt SEO-kursus til dine medarbejdere. Du kan også godt få fingrene i et online SEO-kursus.

Når du skal på udkig efter udbydere af disse kurser, er det vigtigt, at du spørger til det tekniske SEO. Har de ikke dette, skal du nok se dig om efter en anden. Du er nødt til at forstå det tekniske, før du kan forstå resten af det. Det er i hvert fald en fordel, og vil hjælpe dig godt på vej til hurtigere at lære det næste.

On-page SEO

On-page SEO er noget af det som du kan fikse nu og her. Det er som regel ikke noget, der kræver specielle kompetencer at løse, men du skal selvfølgelig have en vis viden, før du kan begive dig ud i at gøre din hjemmeside stærkere. On-page SEO indeholder rigtig mange elementer. Det kan blandt andet være opsætningen af din hjemmeside, kunderejsen eller sågar hastigheden af din hjemmeside. Sidstnævnte kan som oftest godt kræve kodning erfaring.

Udbyder det pågældende SEO-kursus dette, vil det være en god idé at høre dem, hvad de har tænkt sig at gå igennem på dette kursus. Der findes mange bureauer som ikke har den skarpeste viden, inden for SEO. Mange har fundet ud af, at de let kan tjene penge på det, da det ikke er så forfærdelig mange mennesker, der rent faktisk ved, hvad de taler om. Derfor vil vi anbefale, at du forholder dig kritisk og undersøger forskellige muligheder.

Off-page SEO

Ved off-page SEO, er det alt det som du ikke selv er fuld herre over. Det vil altså sige alt, hvad udefrakommende laver med din hjemmeside. Du har måske hørt om link building. Dette er blandt andet noget, som hører til under off-page SEO eller i så fald, en kategori for sig. Du skal derfor have dette med på din checkliste, når du skal til at vælge et SEO-kursus.

Når vi taler off-page SEO, har vi også at gøre med ens omdømme. I et SEO-kursus, der har styr på tingene, vil gennemgå, hvilke eksterne ting du skal gøre, for at få en stærke online position. Der findes en masse forskellige eksterne metoder, hvorpå dette kan lade sig gøre. Med disse tips, er du nu klædt bedre på til at vælge dit nye online eller fysiske SEO-kursus.

Tak til ursamleren.dk for denne artikel.11