Stigende antal af alarmer

208

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Danmark ligger på førstepladsen i antal af indbrud i Europa, og dermed er salget af tyverialarmer steget. I dag føres en dagligdag og livsstil, der gør at huset står tomt det meste af tiden. Forældre går på arbejde, børn i institutioner og flere og flere tager på lange ferier.

Hvad bruger folk til at beskytte sig mod indbrud?

Gennem århundrede har mennesket benyttet sig af forskellige foranstaltninger, for at beskytte sit hjem og ejendele mod tyveri. Flere og flere har anskaffet sig store hunde, til at passe ejendommen, og ikke mindst give en følelse af sikkerhed. Det samme gælder for nabohjælp, som gør tyven opmærksom på, at naboerne i en vis udstrækning holder øje med ejendommen, imens beboerne er væk. I takt med den stigende adgang til elektronik er det blevet mere og mere normalt at anskaffe en tyverialarm.

Er indbrudstyvene blevet mere udspekulerede?

Man har desværre set flere eksempler på, at indbrudstyve er udspekulerede. Det kan være godbidder til hunde, afdækning af overvågningskameraer eller besøg på tidspunkter hvor beboerne ikke havde forudset risikoen for indbrud, og derfor ikke har sikret ejendommen. Der er ligeledes flere og flere der benytter sig af alarmer, de selv sætter op. Disse alarmer kan være placeret uhensigtsmæssigt eller tilmed være nemme for tyvene at slukke.

Et spørgsmål om tryghed

Det er for de fleste et spørgsmål om tryghed at have tyverialarmer i sit hjem. Flere og flere er tilmed begyndt at have alarmerne tændt om natten, for at sikrer sig mod uventede gæster i mørket. Så for at sikre sig bedst muligt og opnå den bedst mulige sikkerhed, er det derfor vigtigt at få råd og vejledning, til at sikre sit hus og ejendele bedst. Det kan for mange også give en sikkerhed, at der sidder nogen i den anden ende, klar til at reagerer hvis alarmen går i gang.