Sådan forebygger du indbrud i dit hjem

605

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange mennesker går med bekymringen om at deres hjem er tyvens næste valg. Det er ikke uden grund, da der ca. bliver begået 30.000 indbrud på private hjem årligt. Det er ikke usandsynligt at du har prøvet, at der er blevet begået indbrud på dit hjem, eller at du kender en det er sket for. Det er en grim oplevelse, hvor man føler at ens sikkerhed er blevet brudt, og en følelse af krænkelse, fordi nogen har været og rodet i ens ting. Vi gør ofte indbrud til noget der er lidt uhyggeligere end det er i virkeligheden, fordi det er fornemmelsen af at nogen har brudt ind. Læs med her, og få hjælp til at tyverisikre dit hus, så du er bedre beskyttet mod uventede gæster.

Aftale med naboerne

Det er nemt og effektivt at opsætte et nabohjælps netværk i nabolaget. Det kan være med til at du kan slippe din bekymring om indbrud. I praksis er det bare en aftale om at i lige holder et vågent øje med nabolaget, og hvis man ser nogen ved naboenshus, så er det ikke nogen skam at sende en sms for at ekstra tjekke. Det kan være med til at forhindrer et indbrud, men det kan også være med til at skabe en form for tillid i nabolaget.

Gør huset uattraktivt for tyven

Der er mange måder man kan det uattraktivt for tyven på, og det er altså effektivt. Tænk over hvad der ville bekymre dig selv, hvis du var tyven. Mange sætter eksempelvis de her sensor lys op udenfor. Det er ikke særligt fedt at blive lyst op af et spot, hvis man har tænkt sig at lave et indbrud. Ligesom at man heller ikke vil bryde ind hvor der nogen hjemme og vågne. Så prøv at få dit hus til ligne der er nogen igang.

Gør det svært for tyven

Gør det svært for tyven ved at udskift din lås. Kontakt din låsesmed, og få opgraderet til den nyeste lås, der er boresikker og dirksikker.