Hvad koster tingene i parken og på legepladsen?

598
bænk

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ikke altid man lige tænker over hvad de ting man benytter i parker og på legepladser egentligt koster. Selvom det er skattekronerne der betaler for disse ting, kan de være rart at vide hvad det egentligt koster, og kan sætte tingene lidt i relief, og måske gøre man passer lidt bedre på dem.  

Parken 

I parken finder man ofte bordebænke sæt, som man kan bruge til at slappe af og måske spise en frokost ved. Der er typisk plads til en 6-8 stykker pr. Bordbænke sæt. Et bordbænke sæt man ser i de fleste parker koster mellem 3000 og 5000 kr inkl. Moms. 
Almindelige bænke uden ryglæn, men ser langs stier i parker, koster ca 2500 kr. Inkl. Moms.
En skraldespand man ser i parker koster omkring 1000 kr stykket inkl. Moms. 
Et helt almindeligt cykelstativ, som er sat fast i jorden koster mellem 2500 og 3500 kr. Inkl. Moms. Et cykelstativ der ikke er sat fast koster omkring 1000 kr. 
Et hundepose stativ med affaldsspand, koster omkring 4100 kr. Inkl. Moms.  

Legepladsen 

Et legemiljø som det hedder når man kan kravle, klatre, rutsje og meget andet på samme element, koster typisk mellem 50.000 og 250.000 kr. Alt efter hvor stor den skal være. En almindelig rutsjebane koster typisk omkring 20.000 kr inkl. Moms. Hvis man vil have både rutsjebane og gynger sammen, koster det omkring 45.000 kr. Inkl. Moms.  

Det er netop derfor vigtigt at vi passer godt på de redskaber der bliver stillet til rådighed, for det er ikke gratis, og det er dig og mig der kommer til at betale for at skulle erstatte det. Så hvis du har børn skal du lære dem at bruge redskaberne, men samtidigt passe på dem, dvs. Brug redskaberne til det der er meningen de skal bruges til og ikke andet, der kan ødelægge dem.