Sådan kan du gøre dit for en grønnere verden

426

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er efterhånden ikke meget, der fylder mere i medierne og den generelle debat end klimaet, og den krise det lige nu befinder sig i. Det er svært ikke at danne sig en mening omkring emnet, og umuligt at overhøre politikere og eksperter tale om, at vi bliver nødt til at gøre noget nu, hvis klimaet skal have en chance for at overleve dette. Hvis du er en af dem, der egentlig godt kunne tænke sig at gøre en forskel, men ikke helt ved hvordan, kan du få nogle tips og lidt inspiration her.

 

Økologi er vejen frem for klimaets overlevelse

Et rigtig godt sted at starte når det kommer til en bæredygtig hverdag, er ved at begynde at tænke økologi ind, når du handler. Her tænker du så måske umiddelbart kun på mad – hvilket også er rigtig godt, da økologiske fødevarer gennemgår en langt mere miljøvenlig produktion, og samtidig sparer både dig og miljøet for pesticider – men det er også i ting som dit tøj, dine vaskemidler, dine tæpper, osv. I dag er økologi at finde overalt, så det burde ikke just være svært at komme i gang med den økologiske livsstil.

 

Spar klimaet når du rejser

Grønne transportformer er også noget, der snakkes meget om, og det er især ting som elektriske biler, cykler og løbehjul der er i fokus. Elektriske biler er gode, da de sparer klimaet for udledninger af gasser, der ellers ville komme, hvis du kørte i en bil drevet af fossile brændstoffer. Lige nu er elbilerne temmelig dyre, men planen er, at afgifterne på dem skal fjernes, og at de eventuelt bliver de eneste biler, der er at få på bilmarkedet. Hvis du derimod leder efter et køretøj til de lidt kortere afstande, kan du gå ind og læse mere om elcykler på elcykelinfo.dk.