Sådan får du en sundere livsstil

274

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det øget fokus på sundhed har fået mange mennesker til at kaste sig ud i det store projekt at ligge deres livsstil om. Men at gå fra en usund og på mange måder nem livstil, med junkfood og slik hver dag, til i stedet at skulle finde tid til selv at dyrke motion og lave god sund mad fra bunden, kan være en større udfordring end mange mennesker først ser det som. Derfor er der her samlet en række råd til hvordan du kan få en sundere livsstil.

Prøv om 80/20 kuren kunne være noget for dig

Når du arbejder på at få en sundere livsstil, er det vigtigt at det ikke føles som totur. Det skal være en god oplevelse, og derfor kan 80/20 kuren for mange være en god løsning. Denne ”kur” skal i virkeligheden ses mere som en livsstil, den går kort ud på at du ved 80% af dit madindtag sørger for at spise sundt og godt. Mens du de resterende 20% giver dig selv plads til at kunne spise mere hyggelige og usunde ting. Dette skaber en god balance for mange, og gør at du ikke ligeså hurtigt kører sur i at skulle være sund alle døgnets 24 timer.

Begynd at overveje hvordan du kan inkludere fysiske aktiviteter i din hverdag

Du skal starte et sted når det kommer til at begynde at dyrke mere motion, og et rigtigt godt sted at starte er i de små, så du langsomt vænner dig til at gøre motion til en fast del af din hverdag. En god måde at gøre dette på kan blandt andet være ved at begynde at tage cyklen til arbejde, du kan yderligere øge din motivation til at cykle ved at anskaffe dig en lækker ny cykel, som uden tvivl vil gøre det til en sand fornøjelse at være aktiv.