Sådan giver du din dagligstue et nyt udtryk

121

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi vil alle sammen gerne have, at vores hjem ser så indbydende ud som overhovedet muligt. Derfor er det ikke ualmindeligt, at vi regelmæssigt vender hjem med små nips ting eller pyntegenstande. Væggene skal også være ordentligt malet, og belysningen skal falde rigtigt. Derudover bliver der også indrettet på livet løs. Møbler købes, sælges, flyttes rundt og istandsættes for at gøre dagligstuen mere indbydende. Mange danskere tænker dog ikke over et enormt vigtigt element i den samlede atmosfære, et rum udstråler. Her menes der gulvet. Gulvet er dét, der fylder absolut mest i din stue, og derfor betyder dit gulvs udseende rigtig meget.

Forskellige typer af gulve til forskellige typer af indretning

Hvilket gulv der passer perfekt til dig er selvfølgelig umuligt at svare på. Det kommer nemlig an på din nuværende situation og smag indenfor indretning. Har du eksempelvis små børn, kan det måske være gulvtæppet, der foretrækkes. Det er bedre for dine børn at lege på, de glider ikke så nemt, når de løber rundt, og det varmer under tæerne i modsætning til eksempelvis et trægulv. Til gengæld skal det være et gulvtæppe, der kan tåle at blive spildt på. Så allerede her er der altså forskellige punkter at tage hensyn til.

Sådan shiner du dit nuværende gulv op

Det kan også være, at det slet ikke er nødvendigt med nyt gulv til din dagligstue. Måske trænger dit nuværende trægulv bare til en solid gulvafslibning. En gulvafslibning kan nemlig gøre underværker for selv de mest trætte gulvbrædder. Der findes mange forskellige måder, dit gulv kan nedslibes på, så her kan du med fordel alliere dig med nogle professionelle indenfor faget. Er du bosat på Sjælland, kunne det eksempelvis være NCGulve. De kommer også gerne med et uforpligtende tilbud på en gulvafslibning, hvis dette er af din interesse.