Sådan kan forskellig belysning påvirke din bolig

39

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan være, at du ikke har boet i din nye bolig i så lang tid, og du har haft en periode, hvor du lige skulle vænne dig til det hele, og hermed vænne dig til at bo et nyt sted. Men nu hvor du har boet der i en periode, kan du også mærke, at du har brug for mere belysning. Det kan være, at du bare ikke rigtigt har været klar over, hvor meget forskellig belysning kan gøre ved din bolig og din indretning, men det kan have en kæmpe effekt. Bare ved at ændre lidt på belysningen og tilføje eller fjerne noget belysning, kan der være en helt anden stemning i din bolig. Vi kommer ind på nogle gode råd i denne artikel.

Godt med lys i køkkenet

Det er vigtigt med godt lys ude i køkkenet, fordi du nok selv vil blive træt af det, hvis du skal stå og lave mad, og der bare mangler lys. Her er indbygnings spot virkelig gode at have, hvor du så kan have led spot der. Når du står og skal skære kød ud, eller du er i gang med at ordne en salat, så er det bare meget lettere, når du kan se, hvad du laver. Med led indbygningsspot kan du sørge for, at du har ekstra meget lys i de områder, hvor du kan mærke, at du vil have brug for det.

Det samme gælder badeværelset

Det kan også være en god ting at have godt lys ude på badeværelset, når du lægger makeup, og din mand evt. skal ordne sit skæg. Her kan led belysning også være en god idé, fordi du netop kan placere det mange steder, og du kan belyse et område på en god måde. Man vil ofte savne at have god belysning.