Sådan planlægges en fantastisk firmafest

2247

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

.

Firmafester er fantastiske til at skabe sammenhold mellem kollegaerne, men de kan også være svære at planlægge, så alle får noget positivt ud af dagen. For at planlægge en fantastisk firmafest kræver det nemlig først og fremmest en bevidsthed om de mennesker, som deltager. Derfor er det en god idé at gøre festen så alsidig som mulig, hvis firmaet har mange forskellige medarbejdere.

Få styr på lokalerne

Når der skal planlægge en fest, er første skridt at finde en dato. Derefter er det at finde selskabslokaler, der passer til formålet. Datoen og lokalet hænger ofte sammen, for det er ikke altid sikkert, at det er til at finde noget, der er ledigt, når festen bør finde sted. For at undgå ikke at kunne finde et lokale, er det en god idé at begynde søgningen i god tid. Skal festen holdes i Østerbro, så klik her og find selskabslokaler.

Bestil madden udefra

Udover lokaler er det vigtigt at få styr på madden ret hurtigt i processen. Mange steder har brug for mere end en uge til at få det hele forberedt, men det er altid en god idé at lave aftalerne hurtigst muligt. Madden er også en vigtig del af firmafesten, og det er vigtigt, at der er noget for enhver smag. Derfor er buffeter et godt bud til mad til en firmafest.

Fyld dagen med aktiviteter

Udover mad og lokaler er det også vigtigt, at der er aktiviteter og underholdning i løbet af dagen. For at finde ud af, hvad disse aktiviteter skal være, kan det være en god idé at spørge nogle af medarbejderne til råds. På arbejdspladser med mange forskellige medarbejder kan det desuden være en god idé at planlægge mange forskellige slags aktiviteter i løbet af dagen, så alle kan få en god oplevelse til festen.