Sex gode grunde til at bruge kondom

2535
kondomer

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kan godt være at sex måske føles bedre uden kondom, men der er en række grunde til at du altid burde tage kondomet på under samleje. Vi har samlet 6 gode grunde til det. 

1 du undgår at blive eller gøre en gravid 

Et kondom beskytter 99,99 % mod graviditet. Det er kun hvis kondomet ikke er påført ordentligt, eller hvis at det sprænger, at du kan risikere at blive gravid af det. 

2 Eneste prævention der beskytter mod kønssygdomme 

En af de bedste årsager til at bruge kondom, er at du helt undgår at blive, eller at smitte andre med kønssygdomme. Det er nemlig kun kondomet der helt beskytter mod det. Hvis du har et one night stand, og personen ikke insistere på at der bruges kondom, er der også ret stor risiko, for at personen er smittet med en kønssygdom. 
Og det er ikke altid bare lige at tage en pille og så er du kureret. Nej, det kan faktisk påvirke din evne til at få børn i fremtiden, hvis du ikke bliver behandlet i tide. 

3 Kondomer er diskrete og lette at have med 

Det er let at have et kondom i pungen, så hvis du lige pludseligt, skulle stå i en situation, hvor du skal til at have sex med en, har du altid et klar ved hånden.  

4 Kondomer kan gøre sex sjovere 

Kondomer findes i mange forskellige farver og smage, og kan gøre sex agten lidt sjovere, med en grøn farve, der måske smager af æble. Du kan se et bredt udvalg af sjove kondomer. 

5 Kondomer viser du er en fornuftig person 

Når du køber kondomer, kan det måske føles lidt pinligt, men man glemmer nogle gange at kondomer sender et signal om at du er en fornuftig person, der tænker sig om. Næsten alle dyrker sex, men bare ikke alle køber kondomer.  

6 Det er billigere end andre former for prævention 

Medmindre du har sex hver dag, så er kondomer billigere end andre former for prævention, som p-piller og minipiller. Det er også bedre for dig som person, da du ikke udsættes for en masse hormoner.