Skab din drømmehave

349

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kan du lide at være i haven, men bruger du ikke nok tid derude, fordi du ikke er tilfreds med, hvordan den ser ud? Så er der intet i vejen for at give den en total make-over. Hvis du får lavet din have, så du er tilfreds med den, vil du komme til at elske at bruge endnu mere tid derude.

Hvad er du utilfreds med?

Det er altid en god start at danne et overblik over, hvad det er i din have, der gør, at du ikke er tilfreds med den. På den måde kan du nemlig lettere arbejde hen i mod at få rettet op på de ting. Helt konkret kan du tag en runde i din have og skrive ned, hvad du gerne vil have fjernet eller ændret på.

Lav en grundig oprydning i din have

Før du kan begynde på at skabe din drømmehave, har du brug for et helt frisk lærred. Det vil altså sige, at du skal lave en grundig oprydning i din have. Hvis du gamle havemøbler, haveredskaber, krukker el.lign. stående rundt omkring, så få sat det væk eller smidt ud. Hvis din have er fyldt med visne blade, så få også dem fjernet.

Hvis du har nogle store træer, som du gerne vil af med, så få hjælp til at fælde dem. Er der brug for det, kan du også få hjælp til stubfræsning eller rodfræsning, så træerne kommer helt væk.

Fyld din have med farverige blomster

Noget af det der kan være med til at skabe rigtig god stemning og pynte i haven, er farverige blomster. Hvis du er vild med blomster, er der ingen undskyldning for ikke at lave nogle flotte blomsterbede. Generelt handler det om at fylde din have med alt muligt, som du bliver i godt humør af. Det kunne også være et par lanterner på terrassen f.eks.