Skån dine medarbejdere for belastende løft med et løftebord

44

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Reklame: TRANSLYFT

Hvis du har en fabrik eller et lager og kerer dig om dine ansattes ve og vel, så kommer du ikke uden om at skulle investere i løfteborde. For med løfteborde kan meget slid forårsaget af gentagne løft til dels eller helt forebygges. Desuden kører løfteborde, sakselifte mv. med mekanisk præcision, så du vil hurtigt få en god føling for, hvordan du får dem op i rette højde, så find løfteborde og arbejdsborde til industri.

Intet løftebord er perfekt til enhver opgave

Hvad gælder løfteborde, sakselifte og arbejdsborde i øvrigt, er der ikke én løsning, der passer perfekt til alle tænkelige brancher eller afdelinger. Byggepladser vil have brug for andre løsninger end på for eksempel et lager. For hvor det på et lager vil være produkter som varelifte og mobile palleløftere, der er blandt de mest aktuelle at få, skal du i byggeriet hellere bruge arbejdspladsforme og visse sakse-løfteborde.

Hvilket løftebord skal du bruge?

Zoomer vi ind på en bestemt virksomhed, der har produktion, lager, forsendelse samt vareindlevering og -udlevering, vil der også være stor forskel på, hvilke arbejdsborde, lifte mv., der er de mest optimale. Til produktion er løfteborde med rullebane et must, hvis du ønsker at få automatisk transport af færdige produkter fra ét led i produktionskæden til det næste.

Løft varerne sikkert med en varelift

At dit lager bør have varelifte og palleløftere, er allerede nævnt. Men hvordan adskiller en varelift sig fra et almindeligt løftebord? Funktionelt er de to produkter ens, men en varelift gør det muligt at holde varerne inde, da ladet har sideplader. Ikke at du slipper for at sætte produkter forsvarligt på ladet af den grund, men du reducerer risikoen for, at en vare falder af liften på vej op til reolen.

Arbejd i passende højde med lave løfteborde

I pakkeriet skal du sjældent arbejde med forsendelser, der er større end personhøjde. Derfor vil der her være behov for superlave løfteborde, der meget gerne også må have hygiejnisk design, så du nemt kan spritte bordet af, uden at det tager skade. Som et alternativ til det superlave løftebord har du løfteborde med enkeltsaks, der er meget simple af design.

Hvad skal du bruge ved vareudlevering og -indlevering?

Sidst har vi vareindlevering og -udlevering. Godslifte og simple løfteborde er også relevante at anvende her, men et rampebord bør du også have i overvejelserne, da sådan ét gør det langt nemmere og mere sikkert at få varer fra udlevering løftet op i lastbilen – eller omvendt at få varer flyttet fra lastbilen til indlevering, hvor de så efterfølgende kan blive fragtet videre ind til dit lager.

Find det rette arbejdsbord hos TRANSLYFT

Hvis du interesseret i at finde ud af, hvad der er den rette løsning inden for arbejdsborde for din virksomhed og virksomhedens enkelte afdelinger, så kan du tjekke tilbud hos TRANSLYFT, der blev linket til ovenfor. For de har talrige løsninger, der gør det muligt for dig at erstatte menneskelig løft med mekaniske løft.