Spar penge på regningerne, og få råd til mere

728

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med de sider der linkes til.

Det er ikke kun en husleje, der skal betales hver måned. For som både ejer og lejer af en bolig gælder det også en lang række andre udgifter. Her kan vi blandt andet nævne el, internet og forsikringer som tre pengeslugere, hvis du ikke tænker dig om. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, men heldigvis er der råd for det.

Lige her kan du læse mere om, hvordan du kan spare penge på nogle af de månedlige regninger. Det kan give dig mere luft i budgettet og muligheden for at få mere ud af budgettet hver eneste måned. Vi guider dig til, hvilke faste udgifter du kan kigge på og undersøge, om der er penge at spare.

Din elregning koster

Når det kommer til el og den el-udbyder, du gør brug af, kan der ofte være mange penge at spare. Ved at undersøge det store marked er der nemlig mulighed for at få en billig aftale i hus, så du er sikker på, at du får el til den bedste pris.

I takt med, at der er større konkurrence på markedet i dag, har du mulighed for at skrue ned for prisen. Det gælder også i og med, at der er blevet flere måder at forsyne en bolig med el på. Du undgår ikke regningerne helt, men du kan finde en aftale med en eludbyder, der passer godt til din bolig og dine behov.

Her bør du altid kende til dit elforbrug. Det har nemlig en betydning for den aftale, du kan få. Hold godt øje med introduktionstilbud og bindingsperiode. Udløber et tilbud, kan du ende med at betale en endnu højere pris, hvis du ikke er vågen.

Kig på dine forsikringer

Udover el er der også en række forsikringer hver eneste måned. Det gælder særligt for husejere, hvor der er ekstra forsikringer, der er nødvendige for at være godt dækket ved skader eller ulykker. Men hvordan kan du skrue ned for prisen? Det er der flere muligheder for.

Først og fremmest tilbyder mange fagforeninger og a-kasser rabat på forsikringer. Det kan give dig en stor besparelse på årlig basis, og det anbefales altid, at du undersøger denne mulighed. Derudover kan du foretage et forsikringstjek. Her undersøger du, om et andet forsikringsselskab kan give dig en bedre pris end den, du har nu. Det giver ofte en lavere pris, hvis du samler alle forsikringer hos samme forsikringsselskab.

Telefoni og internet

Mobilabonnementer og internet er to ting, som er svære at komme udenom i dag. Med smartphones, tablets og computere i hverdagen er det en nødvendighed for både at udføre arbejde og kommunikere med andre. Men abonnementerne kan hurtigt løbe op i pris. Dog kan der være nogle muligheder for at spare.

Har du streamingtjenester, du gør brug af, kan du ofte få dem inkluderet i dit abonnement. Det giver dig mulighed for at spare 100 kr. om måneden, der på sigt bliver en god besparelse. Du kan også undersøge muligheden for at have flere koblet på det samme abonnement. Det kan særligt være en god idé, hvis du har børn.