Sy dit eget tøj

869
Sy tråd

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sy selv trend

Det er blevet meget moderne at sy tøj til enten sig selv eller sit barn. Flere og flere hopper med på sy selv trenden og med stor forståelse. Den tid vi lever i, skal vi helst skille os ud og gøre noget unikt. Når det gælder tøj, kan vi selv skabe det unikke, ved at sy det selv. Vi bestemmer selv stoffet, hvilken størrelse og hvilken pasform tøjet skal have. På den måde kan vi gøre det til vores helt eget. Man slipper også for at betale dyrt, for et fint eller kendt brand. Brands som sagtens kan tage over 100 % i fortjeneste på tøjet, så vi betaler en overpris for det.

Frihed i at skabe selv

Der er en vis frihed i at skabe noget selv. Mange har, det der kaldes en skaber lyst, en lyst til at skabe noget. Og denne lyst kan let indfries ved at sy vores eget tøj. Man sætter sig fri for at mode brands, skal bestemme hvad vi skal gå i, også selv om man ikke kan lide det. Friheden har mange ansigter og det føles godt, at kunne kontrollere noget selv en gang i mellem.

Det er ikke svært at komme i gang

Hvis du er bange for om det er svært at komme i gang, behøves du ikke at være nervøs. Det eneste du skal bruge er, en symaskine, noget sytråd, noget stof, en saks og din fantasi. Mange af de steder der sælger stof på nettet, har også sy skabeloner at gå ud fra. Disse skabeloner kan hjælpe dig med at skære stoffet ud, så du kan sy det stykke tøj du ønsker. Du kan f.eks. købe en sy skabelon til at sy bukser til børn eller en trøje. Så skal du bare selv vælge, hvilket stof du vil bruge til bukserne eller trøjen.